Blauw licht

Doeltreffende bescherming tegen blauw licht

Smartphones, tablets, computers en televisies zijn inmiddels een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. We gebruiken deze apparaten voor ons werk, onze studie en onze ontspanning. Langdurig gebruik van deze apparatuur heeft echter ook een negatieve kant. Onderzoek* heeft aangetoond dat 83% van de brildragers tijdens of na het gebruik van digitale apparaten een bepaalde vorm van stress voor de ogen ervaart. Dit is met inbegrip van overbelasting en vermoeidheid van de ogen en zelfs slapeloosheid. BlueControl coating van HOYA helpt deze invloeden tegen te gaan. Het biedt doeltreffende bescherming tegen blauw licht en daarmee extra comfort in een digitale wereld.

* Millward Brown, november 2012

 

Kenmerken

BlueControl houdt veel blauw licht tegen dat door digitale apparaten wordt uitgestraald, neemt schittering weg en vergroot het contrast. Door de doeltreffende bescherming tegen blauw licht blijven uw ogen in betere conditie en profiteert u van comfortabeler en meer ontspannen zicht. BlueControl is de optimale oplossing voor mensen die langdurig achter digitale schermen zitten, zoals studenten, gamers, jonge professionals en mensen die op kantoor werken.

 

Voordelen

BlueControl is beschikbaar in combinatie de HI-Vision Longlife, de hardste en meest duurzame antireflectie coating die op de markt voorhanden is, en biedt:

 
  • bescherming tegen blauw licht, ter voorkoming van overbelasting en vermoeidheid van de ogen
  • reductie van schittering, zodat het zicht comfortabeler en meer ontspannen wordt
  • contrastvergroting, waardoor de helderheid en kleurwaarneming worden verbeterd

 

 

 

 

Maak een afspraak!
Back To Top