Kinder Brillen

Kinder Brillen


Hoe mooi is het om een kind goed zicht te geven en als dit kan met een bril die ze zelf hebben uitgezocht (met een beetje hulp). Geeft dit zo veel voldoening.

Puur, eerlijk en al meer een idee van wat ze willen dan je vaak zal denken. Gaan we opzoek naar de perfecte bril. Met altijd 175 monturen op voorraad zal er zeker wat bij zitten, maar mocht dat toch niet zijn ga ik kijken wat ik nog kan bestellen.


Glazen voor kinder brillen

MiYoSmart


De slimme behandeling van toenemende bijziendheid bij kinderen.

Hoe eerder bijziendheid ontstaat, hoe groter het risico op hoge bijziendheid op latere leeftijd. Wanneer de bijziendheid van je kind vroegtijdig wordt vastgesteld, kan niet alleen het gezichtsvermogen worden gecorrigeerd, maar kan ook de toename van bijziendheid worden afgeremd. Wetenschappelijk onderzoek onderschrijft dat de toename van bijziendheid kan worden afgeremd met speciale MiYOSMART brillenglazen. Het is een kindvriendelijke, veilige en gemakkelijke behandeling, omdat deze vergelijkbaar is met het dragen van gewone brillenglazen.


Kinderen mogen van mij niet met dikke glazen lopen. daarom heb ik een speciaal kinder glas programma.

1.5 Standaard kunststof brillen glazen.
Gehard en ontspiegeld €100.- per paar.

1.6 1 stap dunner standaard kunststof brillen glazen.
Gehard en ontspiegeld €125.- per paar. (voor €20 extra direct klaar optie)

1.6 A-sferisch extra vlak gemaakt waardoor nog dunner en minder vertekening. Gehard en ontspiegeld €150.- per paar.

1.67 A-sferisch extra vlak voor minder vertekening en 2 stappen dunner. Gehard en ontspiegeld €175.- per paar. (voor €20 extra direct klaar optie)

1.67 A-sferisch met dikte reductie extra vlak voor minder vertekening en 2 stappen dunner. Extra gehard en ontspiegeld €225.- per paar.

1.74 A-sferisch met extra dikte reductie extra vlak voor minder vertekening en 2 stappen dunner. Extra gehard en ontspiegeld €275.- per paar.