Nieuw(s)

Direct klaar service


Super trots precenteer ik een direct klaar service op enkelvoudige glazen. Ik heb nu in glasdikte 1.6 (Dun) en 1.67 (etra dun) glazen op voorraad met de meeste sterktes tussen de +6 en -6. Voor een kleine toeslag van €20.- slijp ik de glazen direct voor jou of je kind in de bril.


MiYoSmart


De slimme behandeling van toenemende bijziendheid bij kinderen.

Hoe eerder bijziendheid ontstaat, hoe groter het risico op hoge bijziendheid op latere leeftijd. Wanneer de bijziendheid van je kind vroegtijdig wordt vastgesteld, kan niet alleen het gezichtsvermogen worden gecorrigeerd, maar kan ook de toename van bijziendheid worden afgeremd. Wetenschappelijk onderzoek onderschrijft dat de toename van bijziendheid kan worden afgeremd met speciale MiYOSMART brillenglazen. Het is een kindvriendelijke, veilige en gemakkelijke behandeling, omdat deze vergelijkbaar is met het dragen van gewone brillenglazen.


Whatsapp


Via Facebook kun je op de WhatsApp knop drukken om in mijn winkel WhatsApp te komen zo kunnen we korte lijnen houden.

https://www.facebook.com/ferronoptiek

De Oplossing tegen beslagen glazen


Ik en Hoya biedt een praktische oplossing om beslagen brillenglazen tijdens het dragen van een mondkapje te voorkomen. Een anticondens doekje dat is geïmpregneerd met een stof die wordt geactiveerd bij contact met waterdamp. Na het poetsen van de glazen blijven deze 24 tot 72 uur condensvrij. Het doekje kan tot 60 keer gebruik worden en is verpakt in een etui.


OptiPlus

Doosje met 30 natte doekjes waar je glazen mee schoonmaakt en een antibeslaan laag opbrengt.

Droge Ogen 


Het DRY EYE SYNDROOM (DES) wordt veroorzaakt door onvoldoende traanproductie (Aqueous-deficient) óf slechte traankwaliteit ( Evaporative).

Het is een aandoening die niet alleen het visueel comfort (scherp zicht) doch vaak ook het levenscomfort aantast.
Het is een progressieve aandoening van het hoornvlies die in ernstige gevallen kan leiden tot onomkeerbaar zichtverlies.

Oogartsen stellen de laatste jaren een toename vast van DROGE OOG patiënten.
Tot voor kort werd het DES nagenoeg uitsluitend behandeld met lubrifiërende kunsttranen.
Deze aanpak gaf in de meeste gevallen slechts een gedeeltelijke en kortdurende verbetering van de klachten. Niet verwonderlijk, daar ook kunsttranen verdampen en vrij snel worden afgevoerd langs de traankanalen naar de keelholte.

Recente studies tonen aan dat het stimuleren van de Meibomius-kliertjes (in associatie met andere behandelingstechnieken) voor vele DES-patiënten efficiënte resultaten geeft.

Met een goede productlijn van Théa Pharma kan ik je helpen de DES onder controle te krijgen.

Maak een afspraak voor een consult.